Mitsubishi luft til luft varmepumper i høj kvalitet.

De fleste forbinder måske Mitsubishi med bilproduktion, men i dag producerer de alt fra biler til netop varmepumper.
Mitsubishi tekniske ekspertise gør virksomheden til en særdeles stærk leverandør indenfor alt fra moderne rumforskning og computerteknologi til datakommunikation og varmesystemer. Mitsubishi er kendt for innovative ideer og design og holdbare løsninger til fornuftige priser.

Luft til luft varmepumper fra Mitsubishi er produceret på egne fabrikker under streng kvalitetskontrol, hvilket gør dem til nogle af markedets bedste varmepumper. Uanset om det er til boligen, sommerhuset, garagen eller lager/værksted, så kan vi tilbyde en pålidelig varmepumpe, til at løse opgaven.  

Vi tilbyder en række forskellige modeller efter behov og størrelse.

Det er naturligvis vigtigt, at varmepumpen er tilpasset ejendommen og dens anvendelse, ligesom vi kan tilbyde modeller med SIM-kort til sommerhuse eller andre ejendomme, hvor man gerne vil kunne fjernstyre varmepumpen. 
Sammen med TERMO+ kan vi også tilbyde en såkaldt hybrid varmepumpe. Det vil sige en varmepumpe, som både kan levere varmt vand til varmeanlæg og brugsvand, men som også kan køle med kold luft på en varm sommerdag. Vi fortæller gerne meget mere herom.  

Vi rådgiver gerne om hvordan du kan spare penge på dine energi udgifter.