FÅ ET SKATTEFRIT TILSKUD TIL EN NY VARMEPUMPE

 

Ansøgningspuljen åbner 1-2 gange årligt frem til 2026. Se aktuel status i linket ovenfor.   

Som VE-GODKENDT virksomhed, kan du trygt anvende os og få tilskud til opgaven. 

Tilskud er dog langt fra afgørende for, om skifte til en varmepumpe er en god ide. Lad os regne på det.    

Bemærk, det kræver ikke energimærke, at ansøge om tilskud til en varmepumpe. 

Erhvervsejendomme kan opnå tilskud på samme måde, som til private. 

 

 

MIDEA / KAISAI varmepumper

Ny varmekilde

Det er en stor beslutning, at udskifte varmekilden i sit hus. Endda til en anden teknologi ved skifte fra oliefyr til varmepumpe. Varmepumper har eksisteret i rigtig mange år, men er først nu for alvor ved at blive accepteret og anerkendt i Danmark, hvilket er helt berettiget, da en varmepumpe har mange gode egenskaber og så er det godt for miljøet.

Tag os på på rådgivning, ligesom vi meget gerne kommer og ser på gerningsstedet, så vi sammen kan finde lige den løsning, som passer til jeres ejendom.  

Her på siden findes lidt yderligere information om vore kvalitets varmepumper, men skulle der alligevel opstå spørgsmål, så hjælper vi meget gerne, naturligvis gratis og uforpligtende.    

Mitsubishi -Termo+ og MIDEA/KAISAI luft til vand varmepumper

TermoPlus har udviklet, produceret, og installeret varmepumper i knap 30 år. Virksomheden blev stiftet som en familievirksomhed med fokus på kvalitet og individuelle løsninger. Det er gået meget stærkt siden begyndelsen og med mere end 50.000 varmepumper installeret i EU, har Termoplus opnået en ekspertise inden for varmepumper, som kan måle sig med de bedste. Dette er samtidig årsagen til, at valget faldt på Mitsubishi, som leverandør af stærke og effektive invertere, som lever op til Termoplus strenge kvalitetskrav. 

MIDEA/KAISAI har bygget varmepumper siden 1968. Virksomheden har mere end 150.000 ansatte og opererer i 195 lande hvoraf der produceres i 21 heraf.    

Begge producenter lever naturligvis op til alle lovkrav for at kunne installeres i Danmark. Begge leverer varmepumper i høj kvalitet med nogle af markedets mest støjsvage og effektive systemer med særdeles lang levetid. Vi kan tilbyde individuelle løsninger til såvel private, som erhverv.    

Kontakt os gerne med en opgave og lad os komme med vores bud på en stærk og miljøvenlig varmeløsning, uanset om det er til boligen eller virksomheden.      

Kvalitetsprodukter fra Termo+ Mitsubishi og MIDEA/KAISAI

TERMO+ med sin designvindende og effektive indedel i kombination med Mitsubishi udgør en stærk kombination som varmepumpeløsning. 

MIDEA/KAISAI tilbyder ligeledes varmepumpeløsninger i høj kvalitet og med SCOP værdier i den bedste række. 

Med ovennævnte produkter og en VE-godkendelse i ryggen, føler vi os godt rustet til at kunne levere nogle af de bedste varmepumpeløsninger på markedet i øjeblikket.  

Vi rådgiver gerne om hvordan du kan spare penge på dine energi udgifter.

Samarbejdspartnere

Energisystemer samarbejder bl.a. med sunheat.dk, Pumpeekspressen og Vi-KA teknik, til løsning af opgaver inden for varmepumper og solceller.

IZEN hos Energisystemer
termo-plus-heat-pumps
mitsubishi-logo
kaisai-logo
AE_Solar_Logo_crop
Fronius_logo
Opera Snapshot_2021-07-08_093158_vi-kateknik.dk
SUNHEAT-2