FÅ ET SKATTEFRIT TILSKUD TIL EN NY VARMEPUMPE

 

Ansøgningspuljen åbner 1-2 gange årligt. Se aktuel status i linket ovenfor.   

Tilskud er dog langt fra afgørende for, om skifte til en varmepumpe er en god ide. Lad os regne på det.    

Bemærk, det kræver ikke energimærke, at ansøge om tilskud til en varmepumpe.

Hvis du søger tilskud til andet end varmepumpe, skal dit hus dog fremover være energimærke E, F eller G.

Håndværkerfradraget er indtil videre bortfaldet pr. 31. marts 2022.

Ny varmekilde

Det er en stor beslutning, at udskifte varmekilden i sit hus. Endda til en anden teknologi ved skifte fra oliefyr til varmepumpe. Varmepumper har eksisteret i rigtig mange år, men er først nu for alvor ved at blive accepteret og anerkendt i Danmark, hvilket er helt berettiget, da en varmepumpe har mange gode egenskaber og så er det godt for miljøet.

Tag os på på rådgivning, ligesom vi meget gerne kommer og ser på gerningsstedet, så vi sammen kan finde lige den løsning, som passer til jeres ejendom.  

Her på siden findes lidt yderligere information om vore kvalitets varmepumper, men skulle der alligevel opstå spørgsmål, så hjælper vi meget gerne, naturligvis gratis og uforpligtende.    

Mitsubishi / Termoplus luft til vand varmepumper

TermoPlus har udviklet, produceret, og installeret varmepumper i knap 30 år. Virksomheden blev stiftet som en familievirksomhed med fokus på kvalitet og individuelle løsninger. Det er gået meget stærkt siden begyndelsen og med mere end 50.000 varmepumper installeret i EU, har Termoplus opnået en ekspertise inden for varmepumper, som kan måle sig med de bedste. Dette er samtidig årsagen til, at valget faldt på Mitsubishi, som leverandør af stærke og effektive invertere, som lever op til Termoplus strenge kvalitetskrav.   

Med branchens designprisen 2019 i bagagen, beviser Termoplus samtidig, at man ønsker at være på forkant med såvel innovative som visuelt flotte løsninger. I samarbejde med Termoplus kan vi tilbyde nogle af markedets absolut bedste luft til vand varmepumper, ligesom vi kan tilbyde individuelle løsninger til såvel private, som erhverv.    

Kontakt os gerne med en opgave og lad os komme med vores bud på en stærk og miljøvenlig varmeløsning, uanset om det er til boligen eller virksomheden.      

Kvalitetsprodukter fra Termo+ og Mitsubishi

TERMO+ vandt designprisen for bedste og flotteste design på branchemessen i Frankfurt 2019. En imponerende bedrift i sig selv, at skille sig ud fra mængden på denne måde. 

Vi er selvfølgelig meget stolte af, at kunne tilbyde disse kvalitetsprodukter som eneste forhandler i Danmark.

Yderligere, er vi meget tæt på at kunne præsentere den helt nye produktserie fra Mitsubishi og med den sædvanlige kvalitet fra Termo+ og Mitsubishi, føler vi os godt rustet til at kunne levere nogle af de bedste varmepumpeløsninger på markedet i øjeblikket.  

Vi rådgiver gerne om hvordan du kan spare penge på dine energi udgifter.

Samarbejdspartnere

Energisystemer samarbejder bl.a. med sunheat.dk og Vi-KA teknik til løsning af alle opgaver inden for varmepumper og solceller.

IZEN hos Energisystemer
termo-plus-heat-pumps
mitsubishi-logo
kaisai-logo
AE_Solar_Logo_crop
Fronius_logo
Opera Snapshot_2021-07-08_093158_vi-kateknik.dk
SUNHEAT-2