Luft til vand varmepumper

Luft til vand som ny varmekilde

Varmepumper har eksisteret i rigtig mange år, men er først nu for alvor ved at blive accepteret og anerkendt i Danmark, hvilket er helt berettiget, da en varmepumpe har mange gode egenskaber og så er det godt for miljøet.

Vi har stærke VE godkendte samarbejdspartnere, så vi sammen kan finde lige den løsning, som passer til jeres ejendom.  

Her på siden findes lidt yderligere information om vore kvalitets varmepumper, men skulle der alligevel opstå spørgsmål, så hjælper vi gerne nærmere.    

MIDEA / KAISAI varmepumper

Mitsubishi -Termo+ og MIDEA/KAISAI luft til vand varmepumper

TermoPlus har udviklet, produceret, og installeret varmepumper i knap 30 år. Virksomheden blev stiftet som en familievirksomhed med fokus på kvalitet og individuelle løsninger. Det er gået meget stærkt siden begyndelsen og med mere end 50.000 varmepumper installeret i EU, har Termoplus opnået en ekspertise inden for varmepumper, som kan måle sig med de bedste. Dette er samtidig årsagen til, at valget faldt på Mitsubishi, som leverandør af stærke og effektive invertere, som lever op til Termoplus strenge kvalitetskrav. 

MIDEA/KAISAI har bygget varmepumper siden 1968. Virksomheden har mere end 150.000 ansatte og opererer i 195 lande hvoraf der produceres i 21 heraf.    

Begge producenter lever naturligvis op til alle lovkrav for at kunne installeres i Danmark. Begge leverer varmepumper i høj kvalitet med nogle af markedets mest støjsvage og effektive systemer med særdeles lang levetid. Via vores kompetente samarbejdspartnere, kan vi tilbyde gode individuelle løsninger.    

Kontakt os gerne med en opgave og lad os komme med vores bud på en stærk og miljøvenlig varmeløsning til virksomheden.      

FÅ ET SKATTEFRIT TILSKUD TIL EN NY VARMEPUMPE

 

Ansøgningspuljen åbner 1-2 gange årligt frem til 2026. Se aktuel status i linket ovenfor.   

Vi og vore samarbejdspartnere er VE-GODKENDT. 

Tilskud er dog ikke afgørende for om investeringen er en god ide. Lad os regne på det.    

Bemærk, det kræver ikke energimærke, at ansøge om tilskud til en varmepumpe. 

Erhvervsejendomme kan opnå tilskud på samme måde, som til private. 

 

 

Kvalitetsprodukter fra Termo+ Mitsubishi og MIDEA/KAISAI

TERMO+ med sin designvindende og effektive indedel i kombination med Mitsubishi udgør en stærk kombination som varmepumpeløsning. 

MIDEA/KAISAI tilbyder ligeledes varmepumpeløsninger i høj kvalitet og med SCOP værdier i den bedste række. 

Med ovennævnte produkter, stærke samarbejdspartnere og en VE-godkendelse i ryggen, kan vi levere nogle af de mest effektive løsninger på markedet i øjeblikket.  

Vi rådgiver gerne nærmere.

Vigtigt om reklamationsret og garantiforlængelse.

For at opretholde reklamationsretten iht. Købelovens bestemmelser, samt eventuel garantiforlængelse, skal følgende forhold være opfyldt:

Opstartsrapport udarbejdet og dateret af montøren, med kvittering af ejer indsendes i PDF fil, som dokumentation for korrekt montage til info@energisystemer.dk, indenfor 30 dage efter montagen er afsluttet.

Energisystemer.dk fremsender kvittering for modtagelsen til afsender e-mailen, som bevis for at varmepumpen er omfattet af reklamationsretten og eventuel garantiforlængelse.

Det bemærkes endvidere, at varmepumpen løbende skal serviceres i henhold til det årlige lovpligtige eftersyn.

Kopi af servicerapport dateret og underskrevet af montør, samt påført kvittering af ejeren, skal ligeledes indsendes til info@energisystemer.dk, indenfor 30 dage efter udført årligt eftersyn.     

Reklamationsretten oppebæres yderligere under forudsætning af, at varmepumpen er korrekt monteret, løbende renholdt, serviceret iht. gældende lovgivning og at denne kun anvendes eller påvirkes, som den er beregnet til.

Almindelige sliddele, som f.eks. filtre og batterier, er ikke omfattet heraf.

Reklamationsretten dækker varmepumpen. Installationen er ikke omfattet. Øget energiforbrug og eventuelle følgeskader forvoldt på fast ejendom, løsøre eller personer, som forvoldes af en defekt varmepumpe, er ikke dækket heraf.

Reklamationsretten gælder kun når du handler som privatperson og når varmepumpen installeres i privat ejede boliger og fritidshuse.

Opstår der tvivl om ovenstående, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse herom til Energisystemer.dk, eller til montøren.

Du kan holde både din varmepumpe og din energiregning i topform ved at holde udedelen ren for blade, sne og snavs, og ved at rense inde-delens filtre. Husk løbende, at tjekke vandpåfyldning på anlægget, samt rense mudderfilter.

Opstår der en reklamation, bedes der rettet henvendelse til os på: info@energisystemer.dk med angivelse af fejlen og aflæst fejlkode(r).  

Samarbejdspartnere

Energisystemer samarbejder med stærke partnere inden for hvert sit speciale.

IZEN hos Energisystemer
termo-plus-heat-pumps
mitsubishi-logo
kaisai-logo
AE_Solar_Logo_crop
Fronius_logo
Opera Snapshot_2021-07-08_093158_vi-kateknik.dk
SUNHEAT-2