Vi er forhandler af Termo+ produkter i Danmark. Varmepumper i topkvalitet udviklet af Termo+ i samarbejde med Mitsubishi.

Luft til vand varmepumper / Luft til luft varmepumper / Jordvarmeanlæg / Varmepumper til brugsvand

Solceller

Via vores samarbejde med IZEN energisystemer, kan vi tilbyde kvalitets solcelleanlæg til såvel privat beboelse, som erhvervsejendomme. Vi arbejder tillige med “EPC-løsninger” til fremme af den grønne omstilling med store markanlæg og tagløsninger. 

Kort sagt, alle med interesse i den grønne omstilling og som ønsker at høre nærmere om muligheder og fordelene, ved at investere i solcelleanlæg.

Lodsejere med ledige arealer, er ligledes meget velkommen til at rette henvendelse, da vi konstant er på udkig efter egnede placeringer til solceller. 

Nedenfor findes en kort video præsentation af IZEN ( engelsk version). IZEN har mere end 30-års erfaring og monterer mere end 4.000 solcelleanlæg årligt. IZEN har endvidere udviklet og monteret verdens største tagbaserede solcelleanlæg på 12,6 ha. Ingen opgaver er således for store eller for små. Kontakt os gerne for at høre nærmere. 

Varmepumper

Hos os, vil du altid få anbefalet den bedste løsning, valgt ud fra dine ønsker, økonomi og behov – Det sikrer dig samtidig en optimal løsning med kortest mulige tilbagebetalingstid.

Energisystemer.dk har ingen fordyrende mellemled. Vi importerer selv vore produkter og kan derfor tilbyde skarpe online priser på vore produkter af højeste kvalitet, kompetent faglig vejledning og gode garantier. Via vore samarbejdspartnere, tilbyder vi også levering samt service og montering i hele Danmark. Alle vore montører er naturligvis KMO-certificerede og lever derfor op til vore høje kvalitetskrav.

Tænk på vores miljø. Spar på energien og få kontante fordele – skær op til 50 % af energiregningen

Vi hjælper og sælger vore produkter til såvel private, som virksomheder, der ønsker at spare energi og penge i hverdagen. Vi yder altid uvildig energivejledning, ligesom vi via vores samarbejdspartnere kan løse stort set alle former for varme og energibehov …”FOR MILJØETS SKYLD”.

Vi tilbyder et bredt udvalg af  kvalitetsprodukter fra Termo+ Energisystemer.dk forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker. Kvalitetsprodukter som er gennemtestet og selvfølgelig tilpasset det nordiske klima. Det betyder stor driftssikkerhed med lang levetid og store besparelser til gavn for den enkelte, som miljøet.

Talesun

Vi forhandler endvidere  TALESUN kvalitets solceller. TALESUN er en af verdens største producenter af solceller med en kvalitet som gør, at solcellerne betragtes som værende grade 1 certificeret i den bedste klasse med 10 års produktgaranti og 25 års lineær produktionsgaranti. Se en kort præsentation på engelsk om TALESUN i nedenstående video.

Mange af kunderne sparer op til 50% på varmeregningen – Typisk spares investeringen hjem på få år. Kontakt os allerede i dag, for at høre hvad vi kan tilbyde netop til jeres behov.

Vi rådgiver gerne om hvordan du kan spare penge på dine energi udgifter.