Vores forretningsområder dækker

Projektudvikling af solcelle parker

I samarbejde med IZEN Energysystems arbejder vi med projektudvikling af solcelleparker i stor skala, til fremme af den grønne omstilling i Danmark.

IZEN har mere end 30 års erfaring og knowhow i at arbejde med solcelleanlæg i alle størrelser uanset om det handler om markanlæg eller store tagbaserede løsning.   

Som en del af Vinci Energies har IZEN Energies tillige den fornødne kapital, således såvel lodsejere som øvrige samarbejdspartnere, kan føle sig trygge med os som partner i projekterne. 

Tagbaserede solcelle anlæg

Via vores samarbejde med VI-KA teknik, kan vi tilbyde kvalitets solcelleanlæg til de fleste typer erhvervsejendomme.

Der kan nu igen opnås ganske attraktive tilbagebetalingstider på solcelleanlæg, helt uden offentlige tilskud.  

Vi arbejder målrettet med at hjælpe  virksomheder med at fremme den grønne omstilling til gavn for såvel miljøet, som økonomien. 

Kort sagt, alle med interesse i den grønne omstilling og som ønsker at høre nærmere om muligheder og fordelene, ved at investere i solcelleanlæg.

Lodsejere med ledige arealer, er ligeledes meget velkommen til at rette henvendelse, da vi konstant er på udkig efter egnede placeringer til solceller. 

Kontakt os gerne for at høre nærmere. 

Varmepumper til private og erhverv

Hos os, vil du altid få anbefalet den bedste løsning, valgt ud fra dine ønsker, økonomi og behov – Det sikrer dig samtidig en optimal løsning med kortest mulige tilbagebetalingstid.

Energisystemer.dk har ingen fordyrende mellemled. Vi importerer selv vore produkter og kan derfor tilbyde skarpe online priser på vore produkter af højeste kvalitet, kompetent faglig vejledning og gode garantier. Via vore samarbejdspartnere, tilbyder vi også levering samt service og montering. Alle vore montører er naturligvis KMO-certificerede og lever derfor op til vore høje kvalitetskrav.

Tænk på miljøet og spar penge på energien

Vi henvender os til såvel private, som virksomheder, der ønsker at spare energi og penge i hverdagen. Vi yder altid uvildig energivejledning, ligesom vi via vores samarbejdspartnere kan løse stort set alle former for varme og energibehov …”FOR MILJØETS SKYLD”.

Vi tilbyder et bredt udvalg af  kvalitetsprodukter fra Termo+ Mitsubishi, KAISAI, MW-POWER, AE-SOLAR, FRONIUS m.fl. 

Energisystemer.dk forhandler kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker. Kvalitetsprodukter som er gennemtestet og selvfølgelig tilpasset det nordiske klima. Det betyder stor driftssikkerhed med lang levetid og store besparelser til gavn for den enkelte, som miljøet.

Solceller til tagløsninger

Vi forhandler endvidere  kvalitets solceller i den rigtige balance i mellem ydelse, design og pris. Afgørende er ligeledes valg af invertere, hvor vi i sær peger på Fronius, som leverandør af nogle af de allerbedste invereter der fondes på markedet.

Igen lang levetid, gode garantiordninger, nem og overskuelig APP med adgang til produktionsdata og skulle uheldet være ude, så er der kort vej til reparation og drift igen. 

Solceller med en forventet levetid på 40-50 år. Produktionsgaranti på 25 år og produktgaranti på 12 år, så er du godt på vej til lang og stabil levetid af jeres nye solcelleanlæg.     

Såvel en varmepumpe som et solcelleanlæg kan være en særdeles god investering. Kontakt os gerne for at høre om netop jeres muligheder for at gøre en god investering. 

Det er nemt. Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.