Luft til Luft varmepumper fra MITSUBISHI MSZ-Klassen

I de følgende har vi skitseret nogle vejledende priseksempler. Vi giver naturligvis gerne konkrete tilbud, efter ønsket anvendelse og krav. Kontakt os for et godt tilbud på netop den varmepumpe, som passer til jeres behov. Vi tilbyder naturligvis også montage af certificerede montører.  

Vi anvender udelukkende Mitsubishi Luft til Luft varmepumper, da de producerer  nogle af de bedste, mest effektive og støjsvage varmepumper på markedet. Nem betjening, høj kvalitet og dermed lang levetid, er samtidig vigtige faktorer for os og ikke mindst vore kunder. Mange af vore modeller er energimærket i bedste “række” A+++ for laveste  strømforbrug og med en imponerende SEER værdi på helt op til 10,50 og en SCOP værdi helt op til 5,2. 

En Mitsubishi luft til luft varmepumpe kan imødekomme langt de fleste behov, men findes derfor også i mange forskellige udgaver og prisklasser, efter ønsker og behov. Luft til luft kan anvendes til varme, men også køling på en varm sommerdag og til affugtning for bedre indeklima generelt. 

MITSUBISHI MSZ-HR 25

Op til 60-70 m2

house_png

A++

God kvalitets aircondition og varmepumpe.
God til køling af f.eks. soveværelset.
Kan både varme, køle og affugte.
SCOP på 4,3. R32 kølemiddel for bedre miljø.

Velegnet til rum i helårsbeboelser, sommerhuse, værksted, garager o.l.

Tilkøb ej inkl. i prisen: Wi-fi modul, fødder, skjult til ude-delen og hvad der ikke indgår i standardmontage.

Kr. 9.995,00

MITSUBISHI MSZ-AP25

Op til 60-70 m2

house_png

A+++

Ny varmepumpe fra Mitsubishi. Typisk til anvendelse i sommerhuse, mindre helårshuse, garage og kolonihaver.

Luft/luft varmepumpen giver 4,7 gange energi igen ved 1 kW strøm, der forbruges. Modellen er helt ny og har et flot design. Mitsubishi har derover udstyret modellen med indbygget wifi-styring via app, natsænkning, sommerhusfunktion og meget mere.

Maskinen er speciallavet til det nordiske klima, og har alle de nyeste funktioner. Anvender også R32 kølemiddel.

Tilkøb ej inklusiv i prisen: Fødder, skjul til ude-delen og hvad der ikke indgår i standardmontage.

Kr. 11.875,00

MITSUBISHI MSZ-LN25

Op til 60-70 m2

house_png

A+++

Topmodel fra Mitsubishi. God til rum i helårsboligen, garage eller store sommerhuse.

Mitsubishi LN25 er med SCOP på hele 5,2 et sikkert valg. Særdeles effektiv model udviklet og testet til det Skandinaviske klima. Ved -15 grader yder pumpen stadig 3,2 kW. Med Plasma Quad Filtre, der fjerner dårlig lugt og gør indeklimaet friskere. Lækkert design og tidløst design.

Tilkøb ej inkl. i prisen: Wi-fi modul, fødder, skjult til ude-delen og hvad der ikke indgår i standardmontage.

Kr. 14.375,00

Ovennævnte er kun et lille udpluk af Mitsubishis modeller.
Forhør gerne pris på modeler til større ejendomme, lager, værksteder, helårsboliger og sommerhuse.
Alle priseksempler er angivet inklusiv moms og standard kølemontage indtil 3 meter kølerør.
Kørselstillæg beregnes eventuelt afhængig af montageadresse.
Ovennævnte er priseksempler baseret på standardydelser.
Kontakt os for pris alt inklusiv til netop jeres ejendom.

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger.

SEER / SCOP

Den store forskel på SEER og SCOP er, at de bagvedliggende målinger foretages i et laboratorium, hvor man kan simulere de forskellige fastdefinerede sæsonmæssige temperaturudsving under kontrollerede forhold. Derved bliver varmepumperne vurderet under de præcis samme forhold, som dermed kan sammenlignes.

SCOP-værdien angiver den gennemsnitlige virkningsgrad justeret for sæsonudsving i udetemperaturen. SCOP-værdien beregnes ved at dividere varmeeffekten med strømeffekten. Men i stedet for kun at bruge en beregning, tages gennemsnittet af en række målinger, der foretages hen over en fyringssæson.

Derved får du et væsentligt mere retvisende billede af varmepumpens virkningsgrad, end du gør med COP-værdien. Derfor kan du bedre bruge SCOP-tallet til at sammenligne de forskellige varmepumpers virkningsgrad direkte med hinanden. Så med SCOP-værdien kan du bedre afgøre, hvilken varmepumpe der er den mest effektive.

MSZ-LN-SERIE

Forenklet kan en SCOP værdi defineres som , at for hver kwh strøm der anvendes, udnytter varmepumpen den omgivende luft til at man får udgiften tilbage op til imponerende 5,2 gange med eksempelvis en Mitsubishi LN 25 model.