Projektudvikling

Udlejning af jord til solceller som den nye effektive "afgrøde".

Solceller som led i den grønne omstilling er en effektiv og miljøvenlig løsning. De lugter ikke og de larmer ikke. 97,5% kan genanvendes og inden nedtagning, vil det formentlig være 100%. Med en god process og dialog omkring planlægningen, vil et solcelleanlæg have en meget begrænset påvirkning af omgivelserne, og samtidig producerer betydelige mængder strøm med samtidig mange tons reduceret CO2.

Nogle kommuner anser solceller som vandmiljøbeskyttelse, andre ser at solceller kan indgå som en skovrejsning. Der er mange vinkler og synspunkter, men ens for alle er, at det gavner vores miljø og grøn energi er vigtigere end nogensinde.   

Vi arbejder også med sekundære anvendelser af arealerne. Typisk i dialog ed lodsejere og naboer, således der eventuelt kan etableres vandre- og cykelstier, bi-avl, fårehold, info-teriaer og hvad der ellers er teknisk, økonomisk og sikkerhedsmæssigt muligt. Alt sammen i en god dialog.      

Der er dog tale om en længere og til tider kompliceret proces, men samtidig en særlig god mulighed for lodsejere, til at optimere sin indtjening i bedriften med en langsigtet løsning og stor sikkerhed. VI SER PÅ AREALER FRA 10 HA og op.

Første skridt er en uforpligtende kontakt. Lad os aftale et møde og se på mulighederne sammen. Naturligvis fortroligt og uforpligtende.

IZEN hos Energisystemer

IZEN Energisystemer

I samarbejde med IZEN Energisystems arbejder vi med projektudvikling og EPC opgaver i relation til solcelleanlæg og medvirken til den grønne omstilling i Danmark. Vi tilbyder løsninger i relation til projekter i samarbejde med andre udviklere eller den enkelte jordejer. Vi byder også gerne ind med EPC- løsninger som underleverandører til solcelleprojekter i stor skala. 

Generelt tilbyder vi følgende muligheder:

1. Udlejning af jorden til os over en 30-årig periode på favorable betingelser.

2. Joint venture løsning. Risiko, omkostninger og afkast deles indbyrdes.  

3. I/du står selv for projektet, vi deltager som EPC-leverandør og kan eventuelt rådgive undervejs, efter aftalt omkostningsfordeling.    

 

Store tagflader

Drejer det sig om erhvervsløsninger på store tagflader, deltager vi også gerne i udformning af den komplette solcelleløsning, til stort set alle virksomheder med egnede tagflader til solceller. Vi designer, monterer og tilslutter den optimale løsning til netop jeres virksomhed.

Tilbagebetalingstiderne er igen attraktive, men vi udfører altid en grundig beregning baseret på aktuelle oplysninger og ønsker. 

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om mulighederne.

Vi er altid interesseret i nye projekter

  Lad os få en uforpligtende snak om mulighederne for netop din/jeres jord

Lad os samarbejde om den grønne energi

Solceller er en kendt og effektiv teknologi, som er vigtig i den grønne omstilling.

Solceller lugter og larmer ikke. 97,5% kan genanvendes allerede i dag og i fremtiden formentlig 100%.

Vi tror på samarbejder og dialog. Vi tilbyder flere forskellig modeller for samarbejdet, da alle har behov for at kunne tilpasse til egne ønsker og muligheder. 

Med særdeles kapitalstærke samarbejdspartnere, kan vi tilbyde aftaler med sikkerheden i top for den enkelte lodsejer.     

Som allerede nævnt, er der tale om en længere og til tider kompliceret proces frem til en bygetilladelse og en nettilslutning, eller måske en PTX-løsning, men solceller en den nye afgrøde for mange lodsejere i fremtiden. En langsigtet sikker indtægt, grøn løsning og med stor sikkerhed. 

Første skridt er en uforpligtende kontakt. Lad os aftale et møde og se på mulighederne sammen. Naturligvis fortroligt og uforpligtende.

Det er nemt - udfyld blot nedenstående, så vender vi hurtigt tilbage.