IZEN Energisystemer

I samarbejde med IZEN Energisystemer arbejder vi med projektudvikling og EPC opgaver i relation til solcelleanlæg og medvirken til den grønne omstilling. Vi tilbyder løsninger i relation til projekter i samarbejde med andre udviklere eller den enkelte jordejer. Vi byder også gerne ind med EPC løsninger som underleverandører til solcelleprojekter i stor skala. 

Store tagflader

Drejer det sig om erhvervsløsninger på store tagflader, deltager vi også gerne i udformning af den komplette solcelleløsning til stort set alle virksomheder med egnede tagflader til solceller. Vi designer, monterer og tilslutter den optimale løsning til netop jeres virksomhed.

Kontakt os for nærmere oplysninger om mulighederne på telefon 4299 3829.

Kvalitetsprodukter fra Termo+ og Mitsubishi

TERMO+ vandt designprisen for bedste og flotteste design på branchemessen i Frankfurt 2019. En imponerende bedrift i sig selv, at skille sig ud fra mængden på denne måde. 

Vi er selvfølgelig meget stolte af, at kunne tilbyde disse kvalitetsprodukter som eneste forhandler i Danmark.

Yderligere, er vi meget tæt på at kunne præsentere den helt nye produktserie fra Mitsubishi og med den sædvanlige kvalitet fra Termo+ og Mitsubishi, føler vi os godt rustet til at kunne levere nogle af de bedste varmepumpeløsninger på markedet i øjeblikket.  

Vi rådgiver gerne om hvordan du kan spare penge på dine energi udgifter.