Udlejning af jord

Udlejning af jord til solceller er et godt supplement til bedriften

Få toppris for udlejning af jord til solceller

Med os er du sikker på, at få dagspris på forpagtning af jorden til solceller - kontakt os for en snak om mulighederne

Udlejning af jord til solceller, som et godt supplement til bedriften.

Overvejer I udlejning af jord til solceller så hør, hvad vi kan tilbyde, før en aftale underskrives. Vi ser gerne på alt fra 10 ha.

Vi arbejder helt uafhængigt af interesser fra anden side. Vores mål er, at opstille rentable solcelleparker til frembringelse af grøn strøm til forbrugerne og hjælpe vores miljø.

Kan vi samtidig hjælpe med, at fremme forståelsen for landbruges målrettede arbejde med at beskytte miljøet, så har vi et fælles mål. 

Vi tilbyder selvfølgelig attraktive priser, som fuld ud matcher priserne i markedet, men vi ser det samtidig også, som et godt mangeårigt samarbejde til fælles gavn.

Kontakt os gerne for en fortrolig og uforpligtende snak om mulighederne. 

udlejning af jord til solceller

Vi finder den rigtige løsning

Fakta er, at der reelt indgås en aftale over en typisk, 30-årig periode og begge parter skal føle sig trygge og tilpas med samarbejdet. Vi tilbyder naturligvis en fair lejeaftale, og vi er klar på at tilpasse aftalen til individuelle ønsker, når det er muligt. 

Er der interesse for at udvikle projektet selv, deltage som medejer, eller måske investor, så er vi også klar på at drøfte mulighederne herfor.

Vi tror på, at det handler om mere end kun en lejepris pr. hektar. Den skal selvfølgelig være i orden,  men det handler i høj grad også om at lytte til dine ønsker som lodsejer. Derfor vægter vi størst muligt hensyn til det gode naboskab. Og vi tænker sekundære anvendelser ind i projektet og bevarer en god dialog med såvel kommune, som øvrige myndigheder. 

Vi har stor erfaring med projektering og etablering af solcelleparker. Det er vigtigt for os at have de rigtige samarbejdspartnere, som sikrer korrekt myndighedsbehandling. Det sikrer at arbejdet med projektet påbegyndes, når vi har indgået en aftale herom.  

Vi indgår kun lejeaftaler på projekter, som vi reelt ønsker at bygge og helst hurtigst muligt. Projektudvikling af solcelleanlæg på marker er bekostelig og kapitalkrævende. Men vi har naturligvis adgang til den fornødne kapital og kan dokumentere dette. Du kan som lodsejer derfor føle dig tryg ved at samarbejde med os i mange år frem.  

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne. Vi kommer gerne på besøg for at besigtige arealerne ved selvsyn. Som alternativ tager vi også gerne et indledende videomøde, alt efter hvad der passer bedst og der er tid til i en travl hverdag. 

Vores partner har blandt andet udviklet Europas største tagbaserede solcelleanlæg på 18 MW,
blot for at understrege den fornødne know-how. Se en kort video herunder.

Samarbejdspartnere

Energisystemer samarbejder bl.a. med sunheat.dk og Vi-KA teknik til løsning af alle opgaver inden for varmepumper og solceller.

IZEN hos Energisystemer
termo-plus-heat-pumps
mitsubishi-logo
kaisai-logo
AE_Solar_Logo_crop
Fronius_logo
Opera Snapshot_2021-07-08_093158_vi-kateknik.dk
SUNHEAT-2

KONTAKT OS UFORPLIGTENDE PÅ

Telefon: 4299 3829 – mail: bs@energisystemer.dk, eller